Service Hotline
+86-769-83307931
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Prošivanje poslovne prilike

Kina je svjetski najprivlačnijih prošiven tekstilne proizvodnje i potrošnje na tržištu, ima neke od svjetskih najmoćnijih prošivanje Tekstilna prilike.

Kina uspostaviti srednje- i dugoročne strategije za poboljšanje razine otvorene ekonomije, stvoriti nove mogućnosti za industrijski nadogradnja tekstilne industrije

Jer Kina pridružio WTO, s međunarodnim pokrivenost bilateralni ili Regionalni slobodne trgovine se širi i Kina je trgovina viška i velike devizne rezerve, koje vode ka Kina je Tekstilna industrija proširiti uvođenjem međunarodne napredne opreme, napredne tehnologije, izvanredne talente, privukli nove naprednih Proizvodnih poduzeća i istraživanja i razvoja institucija, ubrzati industrije za poboljšanje industrijskih inovacija sposobnosti je od velikog značaja. 6 godina za novo stoljeće, Kina Tekstilna oprema Prerađivačka industrija ostvarila značajan napredak i napredak, uključujući stranih i Hong Kong, makao i glavnom gradu položio za 38.05% prodaje 31.34, izvoznu vrijednost isporuka od 64,3%. Napredni stranih Proizvodnih poduzeća u Kini dovelo do fabrike napredak i napredak u domaćim OEM, ostvariti win-win situacija.


Osim toga, zbog globalizacije, internacionalizacije tržišta Kine, kineskog tržišta je najatraktivniji tržište na svijetu, gotovo sva velika imena u svijetu su u Kini. U međuvremenu, na domaćem tržištu je najveća industrija Kina je Tekstilna industrija, 2000 poduzeća iznad prostor za veličinu udjela domaće prodaje za proizvodnju je 67%, sada ih je 77%.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xialingbei industrijska zona, Liaobu grad, grad Dongguan, Guangdong, PRC
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošte: hc@machine-quilting.com