Service Hotline
+86-769-83307931
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Francuska Tekstilnih strojeva usmjeren na indijskom tržištu

Francuska tekstila strojeva industrija za snabdjevanje širenje europskog tržišta, godišnji promet od 1,3 milijarde dolara. Međutim, u svjetlu ekonomske krize, kao što su Kina, Indija i Turska i druge nove zemlje postala Francuska strojevi tržište.

Francuska je tekstilni strojevi Proizvođači napravio povijesni doprinos razvoju industrije tekstila, da vrti industrija pamuk, su upletena i teksturirane pređe industrija strojeva, jacquard i Dobby strojevi, postavka grijanja za opskrbu netkane tkanine za nove sektore Tekstilna industrija obrade i recikliranja tekstilnih materijala. Francuske tekstila strojeva industrija u smislu izvoz rangirani šesti u svijetu.

Francuska tekstilni strojevi Proizvođači Association (UCMTF) predsjednik bulunuo·amulina rekao je: "za dugo vremena, smo kolapsa tržišta zemlje odjeće i tekstila. Nedavno, na europskom tržištu također se dogodilo. Ta tržišta su se okrenuli Kina i Indija i drugim zemljama. Unatoč Kina je ostvarena nedostatak vitalnosti, ali to izgleda bolje. I lokalne investicijske poticaje od vlade, Indija tržište postala prilično aktivan. "Kao prodaja vraćen na razinu prije ekonomske krize, Francuska banka tekstila strojeva industrija izgleda obećavajuće.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xialingbei industrijska zona, Liaobu grad, grad Dongguan, Guangdong, PRC
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošte: hc@machine-quilting.com