Service Hotline
+86-769-83307931
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Kompjuterizirani Prošivanje stroj inteligencije razvoja Kine ceste

Prošivanje za razvoj tehnologije u Kini i iskustvo stečeno tijekom međunarodne strojeva, ali kompjuterizirana prošivanje stroj tržište sa razvoj od Tekstilna industrija nastavlja širiti.

Stvarni u Kini, prošivanje šivaći stroj računalo prošivanje šivaći stroj proizvodi također samo u blizini više od 10 godina u formiranju, pravi tržištu ova klasa proizvoda također pripada mlada država, računalo prošivanje šivanje povjerljive ići cestom također je duga, budućnost razvoja smjera će se i međunarodne standarde inteligentne ceste, računalo prošivanje šivaći stroj treba postići jednokratna dovršene otvoren pamuka , poslao krpom, i ispune i Primljene, a CD strani, postupak postavlja linije i operacije treba Vizualna, Ljudskiji i inteligentni od.

I kompjuterizirani prošivanje strojevi i kompjuterizirana vez mašine će kombinirati sa daljinskim upravljačem procesa proizvodnje, Dakle shvativši prošivanje dizajna industrijske proizvodnje automatizacije, inteligentni upravljanje i proces kontrole. Inteligentni razvoj kompjuterizirana prošivanje stroj, Kina je opći smjer ceste.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xialingbei industrijska zona, Liaobu grad, grad Dongguan, Guangdong, PRC
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošte: hc@machine-quilting.com