Service Hotline
+86-769-83307931
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

China Mobile Kompjuterizirani Prošivanje stroj vodeći Trend u svijetu

Danas, Kina prošivanje machine tržištu počeo iz slabe Jake, svjetlo industrija strojeva je ne samo radno-intenzivne industrije, ali i početak industrijske strukture u smislu izlaz, izvoza, zapošljavanja zauzima veliki udio. Mobilni kompjuterizirana prošivanje stroj na svjetlu industrijskih strojeva je snažno zastupljena u industriji prošivanje raste u svijetu, Kina će dovesti trend u svijetu. Druge nacionalne šivaći stroj tvrtke, mala, na temelju prošlih iskustava i izvuče pouku iz Kina je tržište za mobilne kompjuterizirana prošivanje stroja u industriji širom svijeta neće doći od slabe do Jake.

Mobilni kompjuterizirana prošivanje stroj industrija razvoj u Kini su uglavnom male i labavo, udio prvih pet je industrija, je 25%, u 2014., domaći mobilni kompjuterizirana prošivanje stroja tržišne veličine do 50 milijardi Yuana u industriji prošivanje treba konsolidirana i poboljšane.

Odjevne industrije prihoda je stalno u porastu, industriji kao cjelini konstantno poboljšava. Domaći mobilni kompjuterizirani prošivanje stroja industrijske trendove: vodeća poduzeća neprestano širi, koncentracija tržišta je povećan. Mobilni kompjuterizirana prošivanje stroj industrija polako smjer vjetra, donijela puno ulaganja. Puni elektronsku kontrolu mobilnih kompjuterizirana prošivanje učinkovitost stroja i dalje se popravlja, ali je također dovelo do povećane potražnje.

Mobilni kompjuterizirana prošivanje stroj u domaće industrije razvoj relevantnih navedenih tvrtki široko raznolik, standardizirani dioničkog poduzeća se zalaže za razvoj preciznosti obrade poslovnih. Sve dok svi mobilni kompjuterizirana prošivanje stroj industrija može razviti, će voziti odjevne industrije rastao.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xialingbei industrijska zona, Liaobu grad, grad Dongguan, Guangdong, PRC
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošte: hc@machine-quilting.com