Service Hotline
+86-769-83307931
o nama
Dom > o nama

o nama

Hengchang Prošivanje strojevi tvornica specijalizirana u proizvodnji prošivanje strojevi, kompjuterizirana lanac bod multi-funkcionalni prošivanje stroj, multi prošivanje stroj, dugo ruku prošivanje za jednu iglu, madrac strojeva.

Naši strojevi kombiniraju americkoj naprednu tehnologiju s vlastitim nacrtima proizvesti generaciju novih strojeva. Dakle, naši proizvodi su visoko konkurentna u smislu kvalitete, pouzdanosti, učinkovitosti, isplativosti i jednostavno rukovanje. Naš zahtjev za kvalitet je postigao veliki ugled širom svijeta.

Imamo velikim kupaca, uključujući i gosti iz Kine, Amerike, Europe, bliskog istoka, Jugoistočne Azije i drugim mjestima.

Zahvalni smo našim klijentima na potpori i odanosti. Za uzvrat, nastavljamo da radimo za opskrbu kvalitetne strojeve s profesionalnog upravljanja i Post-prodaja usluga za naše klijente.

Naša odlučnost je pružiti najbolju uslugu našim klijentima

Naš cilj je pružiti podršku prodaji, usluge podrške i dio podrške

Globalna prodajna mreža:

HengChang nastavlja raditi s ulazom od kupaca kako bi se i dalje napraviti bolji stroj za budućnost. HengChang je fokus je poboljšanje zahtjeva kupaca pružajući najbolju kvalitetu strojeva u svijetu uz izvanrednu uslugu i komunikaciju.

Za budućnost:

Nastavak zadovoljstvo je naša odlučnost.

Nova inovacija je naša trajna garancija.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xialingbei industrijska zona, Liaobu grad, grad Dongguan, Guangdong, PRC
Telefon: +86-769-83307931
Faks: 86-769-83238630
E-pošte: hc@machine-quilting.com